Básničky z moře : interaktivní mluvicí kniha - Sliacka, Edit (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2023)
Moře vážně není žádná nuda! Přesvědčte se o tom s interaktivní mluvicí knihou Básničky z moře z edice Kouzelné čtení, která zabaví děti od 3 let. Kdo je v moři kapelník? A kdo vypráví popletené pohádky? Co zajímá delfína? A koho a za co chválí mořský rak? Jste zvědaví? Tak otevřete knížku a básničky vám na tohle všechno odpoví a prozradí toho i mnohem více.