Nedovol mi zmizet - Závacká, Lucie, 1987- (Lucie Závacká, 2020)
Román plný erotiky je příběhem dvou milenců, Rebeky a Jakuba. Zažijte cestu poznání a růstu jedné ženy, která čelí těžkým životním rozhodnutím, hluboké lásce a absolutnímu vzplanutí divoké vášně. Dominantní Jakub si totiž bere vše a neptá se. Posouvá Rebečiny hranice a rozšiřuje sexuální obzory, které jsou mnohdy až příliš syrové. Příběh o tom, že nic není tak, jak vypadá. Že každý má svá tajemství, a někdy jich je víc, než může jedna lidská bytost snést. Nakladatelská anotace. Kráceno.