Velká kniha detektivek : zdánlivě nemožné zločiny : záhady zamčeného pokoje a další nevysvětlitelné příběhy - Penzler, Otto, 1942- (Familium s.r.o., 2023)
Kabina lanovky, turecké lázně, anglické panství, uzavřený trezor zločin není nikde nemožný. Velká kniha zdánlivě nemožných zločinů je originálním dárkem pro všechny, kteří mají rádi kvalitní detektivní příběhy. V knize najdete nejen klasické záhady zamčeného pokoje řešené geniálními mozky světoznámých detektivů, ale také povídky s nečekanými místy činu a neobvyklými dekoracemi. Záhada zamčené koupelny, Případ létající mrtvoly, Ptáček v hrsti a mnoho dalších. Představujeme vám nejlepší kolekci detektivek o zdánlivě nemožných a neproveditelných zločinech. Získala si srdce čtenářů celého světa a uchvátí i vás. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si dvacet napínavých a tajemných příběhů světového zločinu. Kniha je ideálním dárkem a skvělým společníkem pro dlouhé zimní večery, kdy zamykáte dveře a věříte, že jste v bezpečí...