Poslední na řadě - Fields, Helen, 1969- (Kniha Zlin, 2023)
Temný thriller z mýty opředeného odlehlého skotského ostrova od populární anglické autorky detektivek. Daleko od skotského pobřeží se nachází ostrov Mull, mezi jehož obyvateli stále koluje řada pověr. Clarkovi se sem vydávají hledat nový život, když však jejich dcera zmizí, narážejí jen na lhostejnost místních. Rodiče si tedy najmou kanadskou soukromou vyšetřovatelku Sadie Levesqueovou. Ta už se setkala s ledasčím, po objevení brutálně zavražděné dívky v útrobách jeskyně ale zažije šok. Během vyšetřování se probouzí dávné mýty, legendy a pohanské rituály. Kam až bude Sadie při hledání vraha ochotná zajít? Nakladatelská anotace.