Amari a Noční bratři - Alston, B. B. (Jota, 2021)
Úvodní část fantastické trilogie o dvanáctileté Amari, která se snaží ve světě kouzel a magie zachránit svého staršího bratra. Quinton Peters byl obrovská naděje vyloučené lokality Rosewood City, dostal totiž plné stipendium na dvě z nejlepších univerzit USA. Když ale tajemně zmizí, jeho malá dvanáctiletá sestra Amari nedokáže pochopit, proč kolem toho není větší haló. Proč o něm není ve všech novinách? A proč policie automaticky předpokládá, že byl zapletený do něčeho nelegálního? Nakladatelská anotace. Kráceno.