JayJay a kamarádi : hledej a najdi. - Olivová, Jana (CoComelon, 2023)
Šikovné miminko JayJay rádo hraje veselé hry. Kampak se schoval plyšový králíček, kolik hraček zůstalo na hřišti a kam odplavaly všechny gumové kačenky? Obrázková knížka s hledáním předmětů.