Farma : dětský tablet - Wolf, Tony (Matys, 2023)
Na farmě žije mnoho různých zvířátek. Víš, jak dělá jehňátko? A oslík? Začtěte se do krátkých příběhů a objevujte různé zvuky pomocí deseti kouzelných tlačítek! Tato zvuková knížka vaše děti jistě zaujme i krásnými ilustracemi od Tonyho Wolfa.