Kvídovo rybaření : Kvído : magnetická hra (Kvído batole, 2023)
Klasická magnetická hra s poutavými dřevěnými zvířátky. Vylovte zvířátka pomocí magnetických prutů a poté je opět pusťte zpět do moře. Procvičíte si trpělivost, jemnou motoriku i jednoduché počítání. Pro pokročilejší hráče si Kvído připravil i další zajímavé varianty hry.