Kraken zuří! - Bauza, Esteban (Albi, 2020)
Kraken zuří! je rodinná kooperativní hra, při které se vydáváte na sedmero moří za dobrodružstvím, když tu náhle se z temných mořských hlubin vynoří děsivý Kraken. Shromážděte svou pirátskou posádku a využijte své schopnosti k odražení nebezpečného útoku pomocí šavlí, pistolí a kanónů!