Pozdrav z Itálie - Wake, Jules (Motto, 2023)
Romantický příběh cesty z Anglie do Itálie, během níž se dá dohromady nesourodá dvojice lidí, kteří si zpočátku nebyli nijak sympatičtí. Laurie po svém excentrickém strýčkovi zdědila Ferrari GT250. Získání tohoto starého skvostu je ale podmíněno cestou tímto vozem do Itálie, a to společně s nerudným Cameronem, který má ke společnému cestování vlastní skryté důvody. Na cestě, během níž projedou nejen tunelem pod Lamanšským průlivem, ale i krásným údolím Loiry, Basilejí či Curychem, se Laurie s Cameronem více a více sbližují. Bude ale tento road trip dostatečná zkouška pro společný život? A jaké jsou Cameronovy skryté motivy?