Smečka - Harrison, Lisi, 1975- (CPress, 2024)
Fantasy příběh z internátní školy pro neobyčejné dívky. Kouzelný dům není jen tak obyčejná dívčí škola. Dívky, které tuto internátní školu navštěvují, mají ve svém nitru divoké zvířecí světlo. Sadie je tu nová a jediné, co si přeje, je zapadnout mezi ostatní a vyhnout se průšvihům. Když vyjde najevo, že se v ní ukrývá to nejdivočejší zvířecí světlo ze všech, dostane pozvání přidat se do party dívek, které si říkají Smečka. V jejím čele stojí Lindsey, královna školní džungle. Nakladatelská anotace.