Míša a její malí pacienti. - Cholewińska-Szkolik, Aniela (CPress, 2024)
Louka plná pracovitých včeliček se ocitne ve velkém nebezpečí včelky mohou o svůj milovaný domov přijít. Míša a Pupík dostanou nápad, jak je zachránit. Je to však velmi riskantní, navíc včely svůj úl vůbec nechtějí opustit. V parku se Pupík setká se zesláblým a opuštěným psem. Během výletu do lesa kamarádi najdou malou lištičku uvězněnou na plovoucím kmeni stromu. Podaří se jim včely zachránit? Uzdraví se pes bez domova a najde nového milujícího pána? Vrátí se lištička ke své rodině?