Zázračné koťátko. - Daze, Hayley, 1954- (Bambook, 2021)
Další dobrodružství Ely, její kamarádky Olívie a koťátka s kouzelnými schopnostmi. Zázračné koťátko Mazlinka vezme nejlepší kamarádky Elu a Olivii za úžasným dobrodružstvím do královského paláce, kde se právě koná maškarní bál. Jenže princeznu Viktorii oblékání do krásných šatů vůbec nebaví, mnohem radši se toulá venku a leze po stromech. Dokážou holčičky s Mazlinčinou pomocí princeznu přesvědčit, aby na bál šla a udělala tak radost svým královským rodičům? Nakladatelská anotace.