Lucinka a zachráněná vydřička - Booth, Anne (Bambook, 2022)
Roztomilý magický příběh o lásce ke zvířátkům, Vánocích a novém přátelství. Jednoho dne najdou Lucinka s kamarádkou Stelou u břehu řeky poraněné vydří miminko. Zamotalo se do odpadků a málem se utopilo. Naštěstí má Lucinčina babička záchrannou stanici a dokáže nebohému zvířátku pomoct. Zachráněná vydřička se však musí co nejdřív vrátit mezi ostatní vydry. Nakladatelská anotace. Kráceno.