Čas na pečení! - Bebarová, Tereza, 1975- (Datel Union, 2022)
Známá česká herečka a pekařský guru představují nejlepší recepty, které společně upekli před televizními kamerami. Jednotlivé předpisy jsou tematicky přehledně rozdělené a jejich přípravu zvládnou i méně zkušení milovníci slaného a sladkého pečení.