Návrat do Bridgewater - Hattenhauer, Kristina, 1990- (Fortuna Libri, 2024)
Olivie se vydá do rodného města svého zemřelého partnera, aby splnila jeho poslední vůli, a setkává se s jeho arogantním otcem. Olivie se po rozchodu se Simonem dozví, že jí přítel zamlčel nemoc a zemřel. Zdrcená jeho smrtí opouští Londýn a vydává se do Simonova rodného městečka Bridgewater, kde má splnit jeho poslední vůli. Ale nebude to snadné. V cestě za splněním posledního přání zesnulého jí totiž stojí Simonův arogantní otec. Olivie musí čelit nejen Hendersonovi, ale i úzkostným stavům, které ji sužují od dospívání. Přeroste nenávist a pohrdání aspoň v náznak přátelství? Dokáže se Olivie osvobodit ze sevření zármutku a ožívajících děsivých vzpomínek? Nakladatelská anotace. Kráceno.