Star wars. - Behling, Steve; Šebesta, Lubomír (Můj první komiks (Egmont), 2024)
Krátký komiksový příběh z universa Star Wars vhodný i pro začínající čtenáře. Vypravte se do předaleké galaxie a přidejte se k Padmé, Obi-Wanovi a Anakinovi na jejich nebezpečné výpravě! Pomozte jim ochránit velvyslankyni a postavit se nečekané hrozbě, když padnou do pasti lstivému nepříteli, obávanému generálu Grievousovi. Nakladatelská anotace. Kráceno.