Jeden - Oliver, Jamie, 1975- (Slovart, 2022)
Všechna jídla připravíte v jediné nádobě - ať už v pánvi, kastrolu, či pekáčku. Najdete tady kapitolu s těstovinami z jedné pánve, recepty na zeleninové dobroty, ale také jídla s masem včetně oblíbeného kuřecího či ryb. Doplňují je sendviče, vaření do zásoby i šťavnaté dezerty. Více než polovina všech pokrmů je bezmasých nebo s omezeným množstvím masa, k dalším receptům pak autor přidal tipy, jak je proměnit ve vegetariánské. Nakladatelská anotace. Kráceno.