Cínový vojáček - Šorm, Josef, 1986- (Kniha Zlin, 2024)
Žádný hřích nezůstane skrytý navždy. Detektivní thriller z českého podsvětí. Prominentní pražský podnikatel a politik Václav Kalous je zavražděn v noci po své narozeninové oslavě. Detektiv nadporučík Izabela Gent je povolána k případu, jehož stopy vedou až do dob komunistické totality. Zatímco se potýká s rozchodem a následky po léčbě rakoviny, zaplétá se do tajuplné sítě lží obestírající celý případ. Izabela čelí největší výzvě své detektivní kariéry, do které výrazně promluví i mafiánské praktiky. Rozkryje korupci a tajemství mocných, nebo ji nelítostné podsvětí pohltí? Nakladatelská anotace.