Desatero pro kluky : jak na pubertu, holky i sex : skorokomiks pro správné kluky o radostech a strastech dospívání - Martincová, Jana, 1970- (Babyonline, s.r.o., 2023)
Příručka pro dospívající chlapce. Lákavou grafickou úpravou a velmi návodnými a detailními obrázky knížka seznamuje chlapce s tím co se děje v pubertě s jejich tělem a pomáhá rozptýlit nejrůznější obavy pramenící z nedostatku informací či strachu. Knížka odpovídá na tápavé otázky a zmatky, které se rodí v hlavách chlapců v pubertálním věku. Průvodcem v tomto náročném období dospívání jim může být tato publikace, která otevírá témata jakými jsou například tělesné a duševní změny, zdraví, sexualita, rodinné vztahy.