Dřevěné puzzle : čtyři roční období
Výběrem vhodných puzzlí můžete v dítěti již od raného věku rozvíjet jemnou motoriku, smysl pro detail, prostorovou orientaci a v neposlední řadě trpělivost. Děti si při skládání procvičí jemnou motoriku, soustředěnost, můžete si s nimi povídat o střídání ročních období.