Člověče nezlob se se zvířátky (Legler OHG, 2024)
Které zvířátko se jako první dostane do svého domečku? Vyzkoušejte šikovnou hru v pastelových barvách s dřevěnými figurkami ve tvaru zajíce, pandy, medvěda a lišky. Hod kostkou udává, kolik kroků může daná figurka udělat. Vzrušující kompaktní společenská hra v moderních barvách.