Psí parta. - Dougherty, Brandi (Fragment, 2024)
Začátek série o malé fence Bertě, která má velkou zálibu v řešení detektivních případů. A o ty není na psí louce v městském parku nouze. Vhodné pro začínající čtenáře. Tentokrát se Berta bude snažit vyčenichat, co se stalo s prasklým míčkem, jak přišel Baron k podivnému límci kolem krku, nebo kde skončila Cvočkova oblíbená kost.