Hra Ring toss : zábavné léto s házením kroužků (Albi, 2024)
Ring Toss je hra, ve které potrénujete svoji mušku. Terč umístěte na vzdálenost zhruba 3 metrů, případně upravte podle potřeb hráčů. Rozdělte se na 2 týmy nebo hrajte jako jednotlivci a střídejte se v házení kroužků na dřevěný terč. Každá část terče je za jiný počet bodů a hraje se na 5 kol. Připravte se, zamiřte a hoďte! Dokážete se trefit?