Ovčí orchestr & ukradená nota - Peshkov, Alexander (Albi, 2021)
Během proslulého hudebníno festivalu jeden z členů vlčí poroty ukradl hlavní festivalovou cenu - Stříbrnou notu! Vaším úkolem je odhalit prohnanho zloděje a jeho komplice dříve,než všichni vlci opustí údolí.