Chytré pexeso. (Kvído, 2017)
Kartičky zamíchejte a rozložte obrázkem dolů. Postupně otáčejte po dvou kartičkách obrázkem vzhůru. Najdete-li kartičky patřící k sobě, odeberte si je a otáčejte znovu. Hledejte čísla a odpovídající počet věcí na jiné kartičce. Nepatří-li kartičky k sobě, otočte je zpět obrázkem dolů a pokračuje další hráč. Vyhrává ten, kdo má nejvíce kartiček