Tvořivé magnetky. - Outratová, Lenka (Kvído, 2021)
Tvořivé magnetky od Kvída učí děti od 3 let určovat tvary a barvy. Hra také rozvíjí jejich kreativitu, fantazii a jemnou motoriku. Děti mohou skládat obrázek z magnetů podle předlohy na kartičce nebo podle sluchové paměti poté, co jim dospělý obrázek popíše pomocí textu z druhé strany kartičky. Samozřejmě je možné sestavovat obrázky z magnetků podle vlastní fantazie.