Nebe mé lásky - Roberts, Nora, 1950- (Klokan, 1997)
Bohatý rančer Jack Mercy ve své závěti určí, že jeho tři dcery - které se navzájem vůbec neznají, protože jsou z různých manželství svého otce - musejí spolu strávit celý rok na ranči, jinak že o svoje mnohamilionové dědictví přijdou. Na samotě, jen ve společnosti dělníků a několika sousedů, tedy žije světácká scénáristka Tess, plachá učitelka Lily, kterou pronásleduje její bývalý násilnický manžel, a praktická Willa, jež vyrůstá na ranči od dětství