Sladký život - Tringelová Kaňová, Lucie, 1982- (CooBoo, 2024)
Dystopický sci-fi román ze světa, ve kterém vše řídí neomylné Oko systému a jedinou šancí na lepší život je výhra v talentové reality show. Nad uzavřeným městem TéKá a jeho obyvateli neustále bdí Oko systému. Rozhoduje o tom, kdo kde bude bydlet a pracovat. Žádné porušení pravidel neprojde bez krutého trestu. Lidé ve městě jsou spokojení - alespoň navenek. Život jim na téměř každém kroku zpestřují televizní panely. Se začátkem denního programu se vstává, s koncem platí zákaz vycházení. Každý rok ale přichází naděje v podobě soutěže Sladký život. Myra se reality show nezúčastní, přesto jí tento ročník navždy změní život. A dost možná nejen jí. Nakladatelská anotace.