Dobrodružství se špetkou magie. - Harrison, Michelle, 1979- (Ocelot - Gorila s.r.o., 2023)
Další dobrodružství sester Bety, Fliss a Šáji Svízelových. Tentokrát na tajuplném ostrově, který neexistuje na žádné mapě. Rodová kletba byla zrušena a sestry Svízelovy mohou opustit vězeňský ostrov Vranní kámen. Když však do Pytlákova doupěte dorazí záhadná dívka s kapsou plnou čarodějnických kamenů a v doprovodu bludičky, zdá se, že na jejich prahu přistálo další dobrodružství.