Dobrodružství se špetkou magie. - Harrison, Michelle, 1979- (Ocelot, 2023)
Sestry Bety, Fliss a Šája Svízelovy se rozhodnou zlomit hrozivou kletbu, která jejich rodinu tíží už řadu generací. Sestry Svízelovy žijí uvězněny kletbou na Vraním kameni uprostřed nehostinných blat. Jejich jediným dědictvím jsou tři magické předměty, s jejichž pomocí se pokusí změnit svůj osud.