Nic mě nezlomí - Goggins, David, 1975- (Mimochodem (Euromedia Group), 2024)
Autor v knize na základě vlastních životních zkušeností ukazuje jak překonat bolest, odbourat strach a plně využít svůj potenciál a v této souvislosti představuje "pravidlo 40 %". Dětství Davida Gogginse bylo noční můrou - chudoba, předsudky a fyzické týrání ho velmi poznamenaly. Díky sebekázni, psychické odolnosti a tvrdé práci se však Goggins proměnil z depresivního mladíka s nadváhou v ikonu amerických ozbrojených sil a jednoho z nejlepších světových vytrvalostních sportovců. Jako jediný muž v historii absolvoval elitní výcvik příslušníka Navy SEAL, armádního rangera a taktického leteckého dispečera, dále vytvořil rekordy v mnoha vytrvalostních závodech a časopis Outside ho označil za nejzdatnějšího muže v Americe. V knize Nic mě nezlomí se dělí o svůj fascinující životní příběh a odhaluje, že většina z nás využívá pouze 40 % svých schopností.