Moje hvězda. - Akasaka, Aka, 1988- (Crew manga, 2024)
Pokračování seinen manga série z prostředí popkultury. V okamžiku, kdy rukou stalkera vyhasl život mladé hvězdy Ai Hošino, skončilo i idylické dětství jejích utajovaných potomků, dvojčat Aquy a Ruby. O deset let později dvojčata nastupují na střední školu a kromě vzpomínek na minulé životy je spojuje i odhodlání vstoupit do světa showbyznysu. Ovšem zatímco Ruby chce kráčet ve stopách své matky, Aqua po žádné slávě netouží - jde mu v první řadě o pomstu.