Moje hvězda. - Akasaka, Aka, 1988- (Crew manga, 2025)
Pokračování seinen manga série z prostředí popkultury. Dvojčata Aqua a Ruby úspěšně odstartovala svou kariéru v showbyznysu. Natáčení seznamovací reality show vyústilo v nečekaný konec - Aqua utvořil pár s herečkou Akane Kurokawou. Vydrží jejich vztah i mimo kamery?