Moje hvězda. - Akasaka, Aka, 1988- (Crew manga, 2024)
Pokračování seinen manga série z prostředí popkultury. Dvojčata Aqua a Ruby úspěšně nastoupila na střední školu, vyhlášenou svým zábavním uměleckým oborem. Přítomnost spolužáků s aktivními uměleckými kariérami donutí Ruby, aby se začala důkladně připravovat na svůj debut jakožto idol. Aquovi zase vedlejší role v seriálu přihraje nečekanou příležitost: účast v seznamovací reality show. Přiblíží se díky ní i k realitě světa showbyznysu?