Moje hvězda. - Akasaka, Aka, 1988- (Crew manga, 2024)
Seinen manga série z prostředí popkultury a gynekologie. Pro Goróa, porodníka v maloměstské nemocnici, je málokteré prostředí tak cizí jako nablýskaný svět zábavního průmyslu. Jediné, co jej k němu pojí, je jeho nehasnoucí podpora krásné Ai Hošino, idolu na počátku nadějné kariéry. Když však (ne)šťastná náhoda svede jejich cesty dohromady, osudy Goróa a Ai se propletou způsobem, jaký ani jeden z nich nečekal.