Cubika : Barevná housenka s čísly (Magic Baby s. r. o., 2024)
Barevná housenka s čísly je 10 dílná dřevěná hračka s magnety, které umožňují snadné propojení jednotlivých dílů. Tato hračka je idálním pomocníkem při procvičování barev a čísel. Pokud jsou barvy za sebou poskládány dle barevné škály, pak se i číselná řada objeví ve správném pořadí od 1 - 10. A naopak pokud je číselná řada od 1 - 10 správně sestavena, tak jednotlivé barvy budou plynule přecházet jako v barvách duhy.