Zlověstné jaro - Christie, Agatha, 1890-1976 (Voxi, 2025)
Kolekce povídek s jarní tematikou od královny klasické krimi. Příroda se probouzí ze zimního spánku, mrazivé počasí střídají dešťové přeháňky, nastává čas klíčení - žel platí to i pro zločiny všeho druhu. Hercule Poirot, slečna Marplová, Tommy a Pentlička i další detektivové z pera Agathy Christie tak musí také v tomto období čelit vražedným spiknutím, loupežným plánům či děsivým nočním můrám. Vzpomínku na jednu vlastní připojuje v úvodu sama autorka