Stitch : velké komiksové dobrodružství - Disney, Walt, 1901-1966 (Luxus, 2025)
Vydejte se za neuvěřitelným dobrodružstvím s oblíbeným mimozemšťánkem, který našel na planetě Zemi nový domov, a užijte si spoustu zábavy