Valkýrky - Fia, Niky, 1975- (Petunky, 2025)
Knížka nenáročných erotických povídek. Valkýrky jsou příběhy plné romantiky a erotiky s kapkou humoru. Víte, že se oprava hromosvodu může proměnit v nezapomenutelný zážitek? Jste zvědaví, jaký komín se chystá kominík čistit a jestli protáhne jen jeden? A co provede žena, když touží po žhavém dobrodružství? Zvládne se krásná masérka věnovat celému fotbalovému mužstvu? Tyto a další povídky vás zavedou do všedních dnů okořeněných pikantnostmi. Kniha je rozdělena na dvě části: lehké Erotýnky a peprnější Valkýrky. Nakladatelská anotace. Kráceno.