Moci bez nemoci - Volemanová, Šárka, 1974- (Universum, 2025)
Naděje na život je hlavním posláním, které v podobě rozhovorů s renomovanými lékaři, popisem nejčastějších zdravotních diagnóz a pacientskými příběhy kniha přináší. Je inspirovaná autorským pořadem Šárky Volemanové Moci bez nemoci, který vysílá Český rozhlas Dvojka. Známá moderátorka si díky osobnímu příběhu uvědomila potřebu dávat i ostatním naději ve složitých životních situacích spojených s nemocí. Tak vznikl rozhlasový pořad i tato kniha, kde najdete navíc i praktické informace v podobě možností novinkové léčby nebo kontaktů, kde můžete najít pomoc na návrat do života.