O malém traktůrku - Král, Robin, 1981- (Albatros, 2025)
Veršované obrázkové vyprávění o traktůrku, který se vydává za dobrodružstvím. Bere s sebou i nerozlučného kamaráda Karla a společně míří přímo na jih.