Dokonalý zločin : kniha hlavolamů - Moore, Gareth (Grada, 2025)
V knize je 90 ďábelsky složitých hlavolamů, které je třeba vyřešit, abyste se mohli stát geniálním detektivem, nebo naopak nepolapitelným zločincem. Dr. Gareth Moore, autor mnoha mezinárodních bestsellerů, připravil tuto knihu hlavolamů - hádanek, šifer, kryptogramů, bludišť, sudoku a řady dalších - pro všechny fanoušky detektivek a policejního vyšetřování. Vyzkoušejte si, zda byste byli schopni vyřešit případ anebo spáchat dokonalý zločin.