Hotel se špatnou pověstí - Budínová, Blanka, 1947- (Šimon Ryšavý, 2017)
Autorka pracovala jako recepční v brněnském hotelu Korzo krátce před rokem 1989 a krátce po něm. O svých autentických, mnohdy tragikomických zážitcích z hotelu, který se v popisované době údajně těšil té nejhorší pověsti, vypráví v této knize s otevřeností a humorným nadhledem.