Do skonání věků. A jak to bylo dál? - Neužilová, Žaneta (Pointa, 2024)
Magický fantasy příběh s trochou lehkého humoru, jehož děj, inspirovaný stejnojmennou internetovou hrou, se odehrává ve světě Melior Annis. Osm bran padlo, Město bylo dobyto... Kouzlo prázdnoty však nebylo vyvoláno, protože zlo prohru neuznává. Svět Melior Annis se pomalu rozpadá a neodvratně řítí do temnoty. Přichází obávané skonání věků. Pradávní upírají své zraky k poslední naději, ale naši hrdinové Salomea a Natan mají úplně jiné problémy a zachraňování světa není jejich prioritou. Nakladatelská anotace.