Vazači zhouby - Artemian, 1992- (Golden Dog, 2022)
Fantasy román sleduje osudy čtyř velmi rozdílných postav, které se potkávají na pozadí neutichajícího vojenského konfliktu mezi armádami impéria a neznámou chorobou.