Žoldnéři fantazie : sborník fantasy povídek. - Žoldnéři fantazie (soutěž) (Česká fantastika (Straky na vrbě), 2024)
Vítězné povídky 13. ročníku literární soutěže Žoldnéři fantazie. Jedenáct fantasy povídek, ve kterých je hrůza i humor, napětí a sociopatické vztahy. Objeví se zaklínači, hobiti, dokonce Petr Pan a Jeroným Pražský.