Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem - Jakešová, Lenka, 1966- (Čtení pro prvňáčky, 2021)
Pohádkový příběh prvňáka Franty a Snovíka, kluka z planety Snění. Jednou se Frantovi stane prapodivná věc. V pokoji mu přistane Snovík, kluk z kouzelné planety, a vezme ho i s kamarádem Honzíkem na vesmírnou výpravu. A nebude to jen obyčejná návštěva, kluky čeká parádní dobrodružství, kdy budou dělat neuvěřitelné věci. Na planetě Snění je totiž možné cokoliv. Nakladatelská anotace. Kráceno.