365 myšlenek o míru a naději - Pavlová, Zuzana, 1978- (Slovart, 2020)
Kniha obsahuje citáty světových osobností a myslitelů týkající se zejména naděje a míru. Najdete zde například inspirační texty od Matky Teresy, Nelsona Mandely, Marcela Prousta, Oscara Wilda, Hermanna Hesse nebo Boba Dylana.