Pavle, neblbni! - Jakešová, Lenka, 1966- (Bookla, 2025)
Kniha Pavle, neblbni je příběh úplně obyčejného kluka. Jenže setkání s Tomášem se mu stane osudným. Od doby, kdy se s ním začal stýkat, všechno se postupně měnilo. Aniž by si Pavel svou situaci vážně uvědomoval, propadal se hloub a hloub. Poznával tajemství drog a podsvětí. Nebylo úniku. Nebo snad ano?